100.000 TL’ye kadar kredi kartına vade farksız 6 taksit!
Üstelik seçili modellerde nakit ödeme desteği!

Bilgi almak için aşağıdaki formu doldurun, sizi arayalım.

Nisan ayı yasal metni okumak için tıklayın.

Gerçek Adrenalini Hisset

Sportif, dinamik, hafif ve kusursuz Aprilia stiliyle yeni Tuono 125, en genç sürücü için bile bolca heyecan ve adrenalin vadediyor. İtalya'da tasarlanmış ve üretilmiş bu motosiklet; muhteşem şasisi, cesur tasarımı ve güçlü motoru ile iki tekerlek üzerinde yaşayacağınız macerayı keyifli hale getiriyor.

Ergonomi ve dijital ekran

Aprilia Tuono 125 her zamankinden daha fazla güç sağlarken, optimum sürüş pozisyonu, yorgunluğu azaltmak için tasarlanmış pedallar ve sürücünün motosikletin tüm kontrolünü elinde tutman için yerleştirilmiş gidon ile mükemmel konfor ile seyahat edebilirsin. Kompakt, hafif gösterge paneli, yakıt seviyesi, anlık ve ortalama tüketim, kalan kilometre ve çok daha fazlası gibi faydalı bilgilerle dolu yeni bir dijital ekran içerir. Ayrıca, daha iyi stabilite ve virajlarda kavrama sağlamak için Bosch ile işbirliği içinde geliştirilen çift kanallı ABS de yenidir.

Kükremeye hazır bir kalp

Yeni Aprilia Tuono 125'in termodinamiği tamamen yeniden gözden geçirildi. Atan kalp, 4 valfli dağıtım, sıvı soğutmalı tek silindirli, Euro 5 uyumlu ve daha sağlam bir tork eğrisine sahip, maksimum güce daha düşük devirlerde ulaşılıyor, bu da daha az yakıt tüketimi anlamına geliyor. Performans, yeni Marelli MIUG 4 ECU tarafından sağlanan elektronik yönetim aracılığıyla daha da geliştirildi.

Standartları belirleyen bir şasi

Aprilia Tuono 125, Aprilia Racing'in benzersiz deneyiminin ve pistteki başarısının bir sonucudur ve 125 sınıfı tek başına 10 Dünya Şampiyonası sürücüsü, 10 üretici unvanı ve 151 zafere sahiptir. Bu uzmanlık, hem yolda hem de pistte olağanüstü yol tutuşu ve denge sağlayan hafif bir yapı için çapraz takviye nervürlerine sahip döküm kirişlerden inşa edilen olağanüstü alüminyum çerçevede görülebilir. Asimetrik salınım koluna sabitlenen baş aşağı çatal ve tek şok, kısaca çarpıcı olan bir şasiye son güzellikleri ekler.

Her zamankinden daha dinamik

Aprilia Tuono 125, Aprilia Racing'in benzersiz deneyiminin ve pistteki başarısının bir sonucudur ve 125 sınıfı tek baAprilia Tuono 125'in yeni tasarımı, tam LED aydınlatma ve ikonik üçlü far ile agresif, kesinlikle orijinal görünümde görülen en yeni RS 660 ve Tuono 660'tan ilham alıyor. Alüminyum çerçeve, motor, ayak dayama yeri ve çatal plakalarının tamamı en yüksek kalitede boya ile kaplanmıştır ve motosikletin ön kısmı artık daha kompakt olup, daha sportif, daha modern bir görünüm elde edilmiştir.

FİYAT TEKLİFİ ALIN