100.000 TL’ye kadar kredi kartına vade farksız 6 taksit!
Üstelik seçili modellerde nakit ödeme desteği!

Bilgi almak için aşağıdaki formu doldurun, sizi arayalım.

Nisan ayı yasal metni okumak için tıklayın.

Pole pozisyonu* almaya hazır olun

Supersport bir motosikletin ergonomisi, alüminyum çerçeve, ince ayarlı motor ve en yeni teknolojinin tümünü dinamik, agresif bir görünümle bir araya getirilen yeni RS 125, Aprilia'nın olağanüstü performans tutkusunu somutlaştırıyor. Bu da onu, hem yeni motosiklet sürücüleri hem de deneyimli şampiyonlar için mükemmel bir seçim haline getiriyor.

*Pist yarışlarında yarışa en ön sırada başlayacak olan sürücünün konumu pole pozisyonu olarak adlandırılır.

Standartları belirleyen bir şasi

Onlarca yıllık pist deneyimi ve başarısından yararlanan Aprilia Yarış Ekibi, dünyada bir ilk olan bir alüminyum çerçeve tasarladı. Çapraz takviye nervürlerine sahip döküm kirişlerden inşa edilen RS 125'in hafif ancak sağlam yapısı, hem yolda hem de pistte olağanüstü yol tutuşu ve denge sağlarken, asimetrik salınım koluna sabitlenen baş aşağı çatal ve tek şok, kısaca çarpıcı olan bir şasiye ekleniyor.

Güç ve çevreye saygı

Aprilia RS 125'in teknolojik kalbi, tamamen yenilenmiş termodinamiğe sahip 4 valfli dağıtım, sıvı soğutmalı tek silindirdir. Daha düşük devirlerde ulaşılan maksimum güçle daha sağlam bir tork eğrisi sunar, bu da daha az yakıt tüketimi anlamına gelir. Yeni motor, çevreye zarar vermeyen olağanüstü performans için Euro 5 uyumludur.

Ergonomi ve dijital ekran

Aprilia RS 125 hiçbir taviz vermeden, kestirmeden gidilmeden gerçek anlamda sportif bir sürüş pozisyonu vadediyor. Ayak mandalları; yorgunluğu önlemek için tasarlanırken, gidon; daha fazla konfor için 18 mm yükseltilmiş klipslerle, sürücünün motosiklet üzerinde tam kontrole sahip olacağı şekilde yerleştirildi.

Adrenalini hisset

Aprilia RS 125'in yeni görünümü, modern, agresif ve son derece orijinal görünümleriyle en yeni RS 660 ve Tuono 660'tan ilham alıyor ve yarış dünyasına selam veren üçlü far ve çarpıcı alüminyum çerçeve ile vurgulanıyor. Tasarımı, şekillerinde ve teknolojik unsurlarında görülen Aprilia'nın köklü spor ruhunu ve tutkusunu bünyesinde barındırıyor ve heyecanı hiç eksik olmayan o efsanevi saf adrenalin duygusuyla dolup taşıyor.

FİYAT TEKLİFİ ALIN