100.000 TL’ye kadar kredi kartına vade farksız 6 taksit!
Üstelik seçili modellerde nakit ödeme desteği!

Bilgi almak için aşağıdaki formu doldurun, sizi arayalım.

Nisan ayı yasal metni okumak için tıklayın.

Pist heyecanını yaşamaya hazır olun

Yeni Aprilia RS 125 GP Replica, tüyleri diken diken edecek kadar heyecanlı bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Pistlerden doğan bu hafif motosiklet, alüminyum bir çerçeveye, yeni Euro 5 uyumlu motora, en iyi ileri teknolojiye ve gerçek bir supersport motosikletin ergonomisine sahiptir. Tüm bunlar ve çok daha fazlasıyla RS 125 GP Replica, hem yolda hem de pistte stil, adrenalin ve performans standartlarını belirliyor.

Güç ve kontrol

Aprilia RS 125 GP Replica’yı sürmeye başladığınızda, herhangi bir yolu veya pisti fethetmenize yardımcı olacak veriler ve ayrıntılarla dolu bir dijital gösterge ekranı ile karşı karşıya kalırsınız. Yakıt seviyesi göstergesi, anlık ve ortalama yakıt tüketimi, kalan kilometre ve çok daha fazlası gibi bilgi ve araçları, hareket halindeyken okumak ve erişmek hiç olmadığı kadar kolay. Ayrıca, motosiklet üzerinde tam kontrole sahip olmanız için yerleştirilmiş ayak mandalları ve gidon ile sportif bir sürüş pozisyonunun keyfini çıkaracaksınız.

Pistlerden gelen yüksek performans

Yeni 4 valfli dağıtım, sıvı soğutmalı tek silindirli motor, adrenalinizi daha önce hiç olmadığı gibi pompalamak için tasarlanmıştır. RS 125 GP Replica, tamamen yenilenen termodinamiği ile artık daha güçlü bir tork eğrisi sunarken, maksimum güce daha düşük devirlerde ulaşılıyor ve bu da daha az yakıt tüketimi anlamına geliyor. Aprilia RS 125 GP Replica'nın yeni kalbi, sertifikalı Euro 5 uyumlu, çevreye zarar vermeyen olağanüstü performans sunuyor.

Aprilia Racing tarafından tasarlandı

Aprilia RS 125 GP Replica'nın gövdesi, çapraz takviye nervürlerine sahip döküm kirişlerden yapılmıştır. Aprilia Racing Team'in onlarca yıllık deneyiminin meyvesi olan, hafif ancak sağlam alüminyum yapısı, hem yolda hem de pistte olağanüstü yol tutuşu ve denge sunuyor. Asimetrik salınım koluna sabitlenen baş aşağı çatal ve tek şok, kısaca çarpıcı olan bir şasiye son güzellikleri ekliyor.

Adında replika, kalbinde orijinallik var

Aprilia RS 125'in yeni görünümü, modern, dinamik ve son derece orijinal görünümleriyle en yeni RS 660 ve Tuono 660'tan ilham alıyor ve yarış dünyasına selam veren üçlü far ve çarpıcı alüminyum çerçeveyle vurgulanıyor. GP Replica ayrıca Quick Shift elektronik vites değiştirme, bir yolcu koltuğu kılıfı ve Aprilia MotoGP RS-GP'yi andıran grafiklerle birlikte geliyor.

FİYAT TEKLİFİ ALIN